Kuinka SnoreTrackeria on hyödyllistä käyttää?

Esiintyykö unen aikana kuorsausta? Onko mukana katkokuorsausta

Aseta puhelin yöpyödälle mahdollisimman lähelle ja tee SnoreTracker mittaus useiden öiden aikana. Tulokset ja grafiikka kertoo kuorsauksen, voimakkaan kuorsauksen ja katkokuorsauksen määrän. PUNAINEN väri liittyy merkisevään poikkeavaan tulokseen. Tässä mittauksessa et saa nukkumisasentoa tuloksiin

Liittyykö todettu kuorsaus tai katkokuorsaus selkäasentoon?

Tarvitset asentomittauksen. Kiinnitä puhelin tai älykello vartaloon, olkavarteen tai nilkkaan.Voit kiinnittää pyjaman paidan taskuun tai käyttää juoksemiseen ja urheiluun tarkoitettuja vöitä: esim https://etronicedge.com/collections/allSnoreTracker tulostuksessa erotellaan merkitsevä kuorsaus ja katkokuorsaus eri asennoissa. Toista tutkimus useita kertoja. PUNAINEN väri signaaleissa ja grafiikassa merkitsee poikkeavaa ja PUNAINEN väri asennossa selkäasentoa. On aina suositeltavaa suorittaa mittaus 3-7 kertaa!

Kuorsauksen ja katkokuorsauksen määrä, seuranta, tilastot, grafiikka :

Hanki SnoreTrackerin pitkäainen lisenssi.. Saat yksityiskohtaiset tulokset, tilastoanalyysin, seurantatiedot ja graafiset tulosteet esim kuukausien ajalta. Voit nähdä asentohoidon tai laihdutuksen hyödyn.Jos poikkeava kuorsaus tai katkokuorsaus esiintyy pääasiassa sekäasennossa, voit kokeilla älykästä SnoreTracker asentohälytystä.

Kuorsauksen ja katkokuorsauksen älykäs asentohoito:

SnoreTracker monitoroi kuorsausta ja nukkumisasentoa koko yön ajan. Jos esiintyy merkitsevä määrä kuorsausta tai katkokuorsausta selkäasennossa saat hälytyksen (värinä, ääni). Saat nukkua selkäasennossa, jos kuorsausta eiesiinny. Asentohoidon tehokkuutta seurataan SnoreTrackerin tulosteilla, tilastoanalyysillä ja grafiikalla mielellään viikkojen – kuukausien ajan.

SnoreTracker ilmainen versio:

Voit tehdä koko yön mittauksen, opit suorittamisen ja näet tulosteesta, että tutkimus on onnistunut. Ilmaiseen versioon ei kuulu yksityiskohtaista tilastollista tulostetta.

SnoreTracker maksullinen versio:

Koko yön kuorsauksen ja katkokuorsauksen nauhoitus ja monitorointi. Asennon monitorointi. Tilastoanalyysi ja tulosteet. Koko yön graafinen tuloste yksityiskohtineen. Merkitsevän kuorsauksen, katkokuorsauksen ja selkäasennon yhteyden osoittaminen. Yksityiskohtainen aikaisempien mittausten analyysi ja tulosteet. Tulostettava raportti yön ilmiöistä ja suositus mahdollisesta asentohoidon kokeilemisesta.Yön aikana reaaliaikainen merkitsevän kuorsauksen ja katkokuorsauksen havainnointi eri nukkumisasennosissa. Yön aikana hälytykset selkäasennossa merkitsevän kuorauksen tai katkokuorsauksen yhteydessä.